سرویسی برای طراح‌های حرفه‌ای: UI8

سرویس UI8

چه برای وب و چه برای گوشی‌های هوشمند طراحی یک محصول عالی مراحل زیادی داره که هر کدوم از اون‌ها نیازمند مهارتایی خاص در کنار ابزار لازم و ضروری‌ـه، شما قطعاً می‌تونید از کاغذ و قلم استفاده کنید یا خودتون رو راحت کنید و از کامپوننت‌های طراحی و برنامه‌نویسی و کیت‌های از پیش‌ساخته موجود در سرویس UI8 که فروشگاهی برای این مواردـه و البته محصولات رایگانی که لازم نیست براشون پولی پرداخت کرد هم داره، استفاده کنید!

سرویس UI8 تعداد زیادی کیت وایرفریم، کیت UI، ست آیکون و مدل تجارب کاربری داره و نکته جذاب قضیه، غنی بودن پلتفرمیه و منابعی که منتشر می‌کنه تقریباً برای همه‌ی نرم افزارهای طراحی قابل دانلود و استفاده‌ست.

توی این نوشته با بعضی از منابعی که سرویس UI8 منتشر کرده و خیلی هم پرطرفدار هستن، آشنا میشیم.

دسته‌بندی‌های مختلف سرویس UI8 به راحتی می‌تونه شما رو شگفت‌زده کنه چرا که حتی چندین آموزش مختلف برای طراحی هم درش وجود داره و شما می‌تونید از اینجا بهشون دست پیدا کنید. تا الآن پنج قسمت تمرین هم توسط استودیوی طراحی کریتیودش در این دسته (دسته‌ها تفاوت دارن، اولی learn و دومی training) تحت عنوان « از اسکچ تا سوئیفت » منتشر شده که به عقیده‌ی من خیلی می‌تونه کمک حال طراح‌های تازه‌کار و روکی باشه و امیدوارم بتونید ازش استفاده‌ی لازم رو ببرید. پوسته‌ها، صداها و فونت‌ها دسته‌های دیگه‌ی فروشگاه UI8 هستن که حتما قابلیت این رو دارن که ازشون به نحو احسنت استفاده کرد.

جذابیت بعدی این فروشگاه محصولاتی‌ـه که علاوه بر ادوبی فوتوشاپ و ایلاستریتر برای استفاده در محیط نرم‌افزار اسکچ هم آماده هستن و دست طراح‌های با سلایق مختلف رو نبستن، که البته قضیه هم جالب‌تر میشه وقتی ببینید که می‌تونید قبل از خرید محصول مورد نظرتون یک دمو رو به رایگان از فروشگاه دانلود و استفاده کنید 😉 من اینجا چهار محصول مختلف بسیار خوبشون رو معرفی می‌کنم و امیدوارم کمکی به شما دوستان کرده باشم.

Material UI Kit:

کیت UI متریال دیزاین

پکیجی سازمان‌یافته و کامل از کامپوننت‌های درجه یک زبان طراحی بصری جدید گوگل یعنی متریال دیزاین با کیفیت رتینا در هفت قالب موضوعی مختلف که به شما برای پیاده‌سازی ایده‌هاتون خیلی کمک می‌کنه و دارای بیشتر از ۱۰۰۰ عنصر رابط کاربری، ۲۰۰ قالب و ۱۰۰ آیکون مختلف هست؛ برای برنامه‌ی اسکچ نسخه‌ی ۳ و ادوبی سی‌اس۶ به بالا قابل استفاده‌ست. (حجم ۱٫۲ گیگابایت و قیمت ۱۲۸ دلار)

Bolt UI Kit:

کیت UI بولت

تیم سرویس UI8 چندین ماه یرای این محصول که برای پلتفرم آی‌اواس طراحی شده وقت گذاشتن که به گفته‌ی خودشون و بسیاری از طراحای دیگه بزرگ‌ترین و زیباترین کیت یوآی آی‌اواس هست؛ این کیت هم با کیفیت رتینا در هفت قالب موضوعی مختلف و بیشتر از ۱۰۰۰ عنصر رابط کاربری، ۲۰۰ قالب و ۱۰۰ آیکون مختلف رو در خودش جای داده و مثل کیت قبلی برای ادوبی سی‌اس۶ و اسکچ نسخه ۳ به بالا قابل به‌کارگیری‌ـیست. (حجم ۷۱۱ مگابایت و قیمت ۸۸ دلار)

UX Framework:

فریمورک تجربه کاربری

فریم‌ورک تجربه‌ی کاربری ساخته‌شده توسط تیم UI8 بر پایه‌ی وکتور بوده و بسیار با دقت و ظرافت طراحی شده و یکی از کم ایرادترین یا بی‌ایرادترین وایرفریم طراحی یک تجریه‌ی خوب برای کاربرتون هست؛ برای هر دو پلتفرم اندروید و آی‌اواس قابل استفاده‌ست و باز هم در هفت قالب موضوعی مختلف عرضه شده؛ دارای ۲۱۰ قالب و بیشتر از ۱۰۰۰ عنصر رابط کاربری هست و علاوه بر دو نرم‌افزار قبلی برای ادوبی ایلاستریتور سی‌اس۶ به بالا هم قابل به کار گیری‌ـه. (حجم ۲۰ مگابایت و قیمت ۹۸ دلار)

البته یک وایرفریم کیت مناسب برای طراحی تجربه‌ی کاریری دیگه که این تیم طراحی کرده و بسیار موفق ظاهر شده و استقبال خوبی ازش شده Wireframe Kit – V2 هستش.

وایرفریم کیت نسخه ۲

این کیت برای آی‌فون (۵۰ قالب)، آی‌پد (۱۰۰ قالب) و وب (۲۵ قالب) و ۵۰۰ عنصر رابط کاربری دیگه‌ی طراحی شده رو در خودش جای داده. این پکیج دارای قیمتی مشابه (۹۸ دلار) و حجمی دو برابر (۴۲ مگابایت) هست و در نرم‌افزارهای اسکچ و ادوبی ایلاستریتور قابل به‌کارگیری هستند.

Branding Books & Style Guide Templates:

متأسفانه هر وقت صحبت از طراحی در فضای مجازی و وب میشه ذهنیت‌ها به سمت اپلیکیشن و وب سوق داده میشه و از جوانب دیگه‌ای بهش نگاه نمیشه، خوشبختانه تیم UI8 از این حیث کمی بهتر عمل کردن و به جوانب دیگه‌ای هم توجه کردن که یکی از همین جوانب طراحی و صفحه‌بندی، تایپوگرافی و رنگ‌بندی کتاب‌ها و ارائه‌ها هستند که بیشتر این روزها به صورت سلیقه‌ای انجام داده میشن که البته استانداردهایی وجود دارند. این محصول ۷۵ صفحه را داراست که در ۵ قالب مختلف طراحی شده‌اند و ۱۰ آیکون رایگان هم دارد. تمامی این صفحات با کلمات واقعی و نه لورم ایپسوم صفحه‌بندی و طراحی شده‌اند و در نرم‌افزار اسکچ و ادوبی ایلاستریتور به سادگی قابل ویرایش هستند. (حجم ۵۰۷ مگابایت و قیمت ۴۸ دلار)

حالا برای دوای سردردتون به خاطر دیدن قیمت‌ها اونم برای ما ایرانی‌ها که اگر هم توان پرداختش رو داشته باشیم راه‌های پرداخت بسیار کمی داریم بهتره یک سری به دسته‌ی محصولات رایگان فروشگاه (اینجا) بزنید که یکم آرامش خاطر بگیرید.

حق با شماست، قیمت‌ها شاید برای خرید خیلی ما رو اذیت کنن طوری که با جمع ۵ قیمتی که در بالا ذکر کردم به عدد ۴۶۰ دلار می‌رسیم اون هم فقط برای ۵ محصول!!! خب حالا هیجان انگیز و جذاب نیست اگر ۵۱۵ محصول کل فروشگاه رو (تا به امروز) که بسیار با کیفیت و محصول طراحان بزرگ که ارزشی بیشتر از ۱۵هزار دلار دارند رو تنها با ۳۴۸ دلار خرید؟ 🙂 جذاب‌تر و هیجان‌انگیزتر این‌ـه که تمامی محصولاتی که در آینده هم اضافه بشن به شما تعلق می‌گیره (عددی مشابه ۵۲ محصول در سال). شما با خرید The Ultimate Pass می‌تونید به تمامی محصولات حال و آینده‌ی وب‌سایت سرویس UI8 دسترسی پیدا کنید، وب‌سایتی که مشتریانی مثل ادوبی، گوگل، فیسبوک، اسپاتیفای، #اسلک و نایکی داره!

امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم،

امیرسام

پی‌نوشت: البته می‌تونید با یک جست‌وجوی ساده با گوگل یا بینگ به لینک‌های دانلود رایگان زیادی از این محصولات برسید ولی خب من باید از قانون کپی‌رایت کمی دفاع می‌کردم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *